روش های متداول ساخت صفحات وب – بخش دوم
در بخش اول شیوه های متداول ساخت صفحات وب ، با یکی از رایح ترین شیوه های ساخت صفحات وب ، یعنی استفاده از قالب های آماده آشنا شدید. جز استفاده از قالب های آماده ، بسیاری از سایت ها ، طراحی اختصاصی دارند و مسلما برای این طراحی سایت انحصاری ، روش های دیگری به کار برده شده است که در این مقاله به آن می پردازیم.
روش های ساخت صفحات وب
در این مقاله ، دو روش دیگر را بررسی می کنیم:
استفاده از ادیتور های HTML در طراحی سایت
به طور کلی عنوان طراحی سایت یا صفحات اینترنتی شاید در نگاه اول کمی سخت باشد و تصور کنید که انجام آن ، پیچیده است. اما خوش بختانه ادیتور های مختلفی برای طراحی صفحات درطراحی سایت وجود دارد که طراحی وب سایت را نظیر ایجاد یک فایل متنی یا سند در نرم افزار مایکروسافت آفیس ، ساده کرده است. نرم افزارهایی نظیر etObjects Fusion یا Dreamweaver از بهترین برنامه های موجود برای ویرایش کدهای HTML هستند. دقت داشته باشید که تنها مشکل استفاده از این برنامه ها ، نداشتن کنترل کافی روی بخش های مختلف است و بسیاری از قسمت های توسط خود برنامه ویرایش میشود.
طراحی سایت با کدنویسی دستی
این نوع کدنویسی ها در نرم افزارهای ویرایش و مشاهده ی متن نظیر نوت پد انجام میشود و به این معنا است که شما خودتان کدها را قرار می دهید و ویرایش می کنید. استفاده از این روش برای طراحی سایت ، بهترین شیوه است. چرا که شما ناظر تمامی تغییرات هستید و همه چیز تحت کنترل است. در این روش از تگ های HTML استفاده میشود که زبان متنی خوانا برای مرورگر ها می باشند. در طراحی سایت این تگ ها در کنار عکس و متن ها برای نمایش به صورت صفحات وب درج میشوند.