طراحی سایت

طراحی سایت نوتریکا ارائه دهنده بهترین خدمات طراحی سایت در ایران با پکیج های طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شخصی و طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت

طراحی سایت نوتریکا ارائه دهنده بهترین خدمات طراحی سایت در ایران با پکیج های طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شخصی و طراحی سایت اختصاصی

پیوندها

راحتی طراحی سایت با وردپرس

notrika webdesign | يكشنبه, ۶ دی ۱۳۹۴، ۰۹:۰۲ ب.ظ

چگونه می توانید با وردپرس وبسایت خود را ایجاد کنید؟

وبسایت های شخصی، در گذشته به عنوان صرف مخارجی تجملی شناخته می شد که نیازمند ساعت ها کار و هزاران دلار هزینه بود. با طراحی سایت با وردپرس امروزه هرکسی می تواند با هزینه ای برابر یک بازی ویدئویی، یک وبسایت حرفه ای طراحی کند. با تشکر از برنامه ی وردپرس، ایجاد یک وبسایت فرآیندی ساده و آسان است. دیگر به یک کدنویس، یا استخدام گروهی از متخصصین برای ایجاد یک مکان مجازی، احیتاجی نیست. فقط به چند قدم ساده نیاز دارید تا بتوانید ایده های خود را در اینترنت به اشتراک گذارید. در این مقاله تمام موارد مورد نیاز که باید برای ایجاد سایت خود بدانید، ارائه شده است.

ایجاد یک دامنهراحتی طراحی سایت با وردپرس

قدم اول در ایجاد یک وبسایت، دامنه است. یک دامنه، آدرسی در اینترنت است که به کاربران اجازه می دهد وبسایت شما را پیدا کرده و به اشتراک گذارند. دامنه چهار قسمت دارد: دامنه اولیه (TLD)، دامنه اصلی، دامنه فرعی و پوشه های زیرمجموعه. به طور خلاصه به تعریف هریک می پردازیم. دامنه اولیه در انتهای همه ی دامنه ها می آید. برای مثال، سایت Facebook.com، بخش .com یک دامنه اولیه است. در این مثال، Facebook دامنه اصلی است. شما تماما بر روی دامنه اصلی نظارت دارید، طولانی ترین نام ها را نیز می توانید انتخاب کنید. دامنه فرعی، پیش از دامنه اصلی نمایان می شود، برای مثال example.wordpress.com. زمانی که شما دامنه را خریداری می کنید، بدون هیچ هزینه ای می تواند دامنه های فرعی را نیز ایجاد کنید. پوشه های زیر مجموعه بعد از دامنه اولیه نمایان می شوند، مانند Facebook.com/example.

انتخاب یک دامنه میزبان

اولین بار که شما یک دامنه دارید، نیاز به میزبان خواهید داشت. انتخاب درست آن، به طور باور نکردنی مهم است. میزبان شما باید مشهور، مقرون به صرفه و نه تنها شما را محدود نکند، بلکه ارائه دهنده ی گزینه هایی برای سایت شما باشد. برای مثال، اگر شما خواستار ایجاد وبسایتی چند رسانه ای هستید، شما نمیخواهید که میزبانتان شما را به یک دامنه ساده محدود کند. چرا در مقابل فقط به یک سایت رایگان اکتفا نمی کنید؟ سایت های رایگان ، طراحی سایت و گزینه های کارکردی شما را محدود می نمایند. به علاوه، به جای یک دامنه اصلی، به شما یک دامنه فرعی داده می شود. دامنه های فرعی، مانند example.wordpress.com، به خاطر سپردنشان برای کابر مشکل تر است. افزون بر این، کاربران دامنه های فرعی را متصل به سایت رایگان می دانند، و این را نشان سایتی درجه دو تلقی می کنند. در آخر، موتورهای جستجو برای دامنه های فرعی احترامی قائل نیبستند، بنابراین، سایت شما بازدید های زیادی را دریافت نمی کند. با درنظر گرفتن این موارد، پرداخت هزینه برای یک میزبان به این مشکلات ارجحیت دارد.

در این جا سه مورد وجود دارد که برای انتخاب یک میزبان باید در نظر گرفته شود: محدودیت ها، نام شرکت و قیمت. محدودیت ها می تواند در آینده به شما صدمه بزند، پس شما باید به آنها با دقت فکر کنید. آیا میزبان شما WordPress را پشتیبانی می کند؟ چه میزان پهنای باند به شما اختصاص می دهد؟ توانایی ارائه چه تعداد دامنه را دارد؟ برای شما محدودیت هایی را مقرر و از دانش شما نسبت به این محدودیت ها و پیشنهادات شرکت متناسب با نیازهای شما قطعیت ایجاد کنند. صحبت از شرکت شد، از تحقیقات خود نسبت به شرکت اطمینان حاصل کنید. شما می خواهید بدانید که چه نوع حمایت هایی را پیشنهاد می دهند. مقالات انتفادی کاربران را مطالعه کرده، لذا تصوراتی از خدمات مشتریان برای شما ایجاد می شود. در آخر، در مورد هزینه های اضافی، فواصل آزمایش و طرح به روزرسانی تحقیق کنید. شما نمی خواهید در آینده غافلگیر شوید. به خاطر داشته باشید که در مورد سرویس های میزبان انتخابی دوستان و همکارانتان پرس و جو کنید. آنها اولین تجربه کنندگانی هستند که شما در دسترس دارید.

انتخاب درست یک نام برای سرور

غیر از دامنه که به همراه بسته ی میزبان به دست شما می رسد، قدم بعدی انتخاب یک نام سرور مناسب است. اسم سرور نشان دهنده ی سرور میزبانی است که دامنه را از آن دریافت کردید، شبیه به این می باشند، ns1.nameserver.com. ایجاد کننده های سرور شما باید در زمان ثبت نام، آن را برای شما تعیین کنند. در صفحه ی کنترل دامنه خود، “change server” را جستجو کنید، سپس سریعا نام سرور را وارد کنید. تغییرات 24 ساعت زمان می برد و این زمانی است برای بارگذاری وردپرس.

سرویس مشتریان FTP را دانلود و نصب کنید، سپس شما می توانید فایل ها را بین کامپیوتر و سرور میزبان انتقال دهید. حال شما می توانید آخرین نسخه ی وردپرس را دانلود کرده، با استفاده از سرویس FTP به سورو متصل شده و بر روی بدنه اصلی، وردپرس با نسخه جدید را بارگذاری کنید. اولین بار که این فرآیند را انجام می دهید، شما احتیاج به یک بانک اطلاعاتی دارید تا اطلاعات وردپرس خود را ذخیره کنید. شما می توانید از بخش کنترل میزبان خود برای این کار استفاده کنید. در مرحله بعد شما نیاز خواهید داشت که فایل wp-config-sample.php را اصلاح کنید. تعویض نام فایل با حذف کلمه “sample”، و باز کردن فایل در برنامه ویراست متن مرحله ی بعدی است. جابه جایی نوشته در مکان نوشته با گواهینامه خود و ذخیره آن بر روی سرور مرحله آخر می باشد.

نصب وردپرس

در صورت داشتن یک زمینه برای ایجاد، شما می توانید وردپرس را نصب کرده و تنظیمات آن را به روز کنید. با رفتن به بخش دامنه و وردپرس شما وارد یک فرآیند نصب ساده برنامه شده اید. با دقت یک پیش زمینه انتخاب کنید، و برای پیکربندی اساسی آماده شوید. در این مرحله، نکته هایی برای در ذهن مخاطب ماندن وجود دارد. ابزارهای زیادی برای مبارزه با نطریات بی محتوای ارائه شده در سایت وجود دارد. اگر بخواهید می توانید اجازه ی ارائه ی نطریات در سایت را بدهید، که جلوه ی خوبی برای راه اندازی سایت دارد. همچنین شما می توانید تنظیمات خاصی برای قالب نظردهی کاربران ارائه دهید. این موارد به URL شما اجازه می دهد نقش خوبی در موتورهای جستجو و خلاصه ی اخبار ارائه شده در سایت، ایفا کنند. فراموش نکنید که یک صفحه ی اصلی ایجاد کنید تا به کاربران در مورد سایت اطلاهات دهید، به آنان اجازه دهید تا با شما ارتباط برقرار کنند و به راحتی به محتوای سایت شما دسترسی داشته باشند.


آن را امن سازید!

آخرین نکته ای که باید به خاطر داشته باشید امنیت است. اینترنت می تواند مکانی خطرناک باشد. اما در برابر هکرها و ویروس ها با اندکی دوراندیشی می توان مانع شد. به به روز رسانی وردپرس، می توان از معرض حمله ی هکرها که به دنبال نسخه های قدیمی تر هستند، جلوگیری کرد. از wp به عنوان منبع اطلاعاتی پیشوندی استفاده نکن. تغییرش بده، سپس هکرها احتیاج به زمان بیشتری دارند تا اطلاعات شما را پیدا کنند. نسخه های متعدد از سایت مدیر خود را حذف کن. هکرها، به سایت هایی با نسخه های متفاوت قابل استفاده، با دسترسی بالاتری می توانند وارد شوند. هیچوقت از Admin به عنوان اسم کاربری استفاده نکنید. مانند این است که از Seinfeld به عنوان رمز عبور استفاده شود. شما همچنین به یک سیستم پشتیبان خوب مانند VaultPress، در مواردی که اشتباهی وحشتناک پیش می آید، احتیاج دارید. مطمئن شوید که از تمام فایل ها و منابع اطلاعاتیتان نسخه پشتیبان تهیه کرده ید.

با این چند قدم ساده، ایجاد سایت دیگر یک اقدام تجملی نیست. در حال حاضر این یک ابزار ارتقا دهنده است، که به شما امکان دسترسی به تمام دنیا و اشتراک گذاری محتواهای مورد نظرتان را می دهد. به یاد داشته باشید پیدا کردن یک دامنه، گرفتن یک میزبان، راه اندازی وردپرس و توجه به امنیت، تمام محدودیت ها برای درسترسی آنلاین را از بین می برد.


منبع: راحتی طراحی سایت با وردپرس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی