طراحی سایت آموزشگاه
امروزه هر صنفی برای پیشرفت خود سایتی دارد. آموزشگاه ها، موسسات و مدارس هم جزو این دسته می باشند. از طریق وب سایت می توان با کاربران و متقاضیان ارتباط موثر داشت. سایت آموزشگاهی امکانات خوبی را برای آموزشگاه و همچنین دانش پژوهان فراهم می کند. مدیران آموزشگاه ها می توانند در سایت خود بخشی داشته باشند که به سوالات دانش پژوهان پاسخ دهند، در قسمت اخبار آموزشگاه اطلاعات تعطیلی ها، کلاس های جدید، زمان آزمون ها و ثبت نام را اطلاع رسانی کنند.
به طور کلی طراحی سایت برای موسسات از همه جنبه ها به صرفه است. برای مثال برای اینکه در زمان کارمندان و دانش پژوهان صرفه جویی کرد می توان طوری سایت را طراحی کرد که پاسخگوی همه نیازها باشد و دیگر نیازی به مراجعه و گفتگوی حضوری نباشد. درج نحوه شرایط ثبت نام در آموزشگاه، برنامه های آموزشی، واحدهای درسی، معرفی کتابها، معرفی مدیریت و دبیران و غیره از دیگر امکانات سایت آموزشگاه یا موسسه می باشد. طراحی سایت آموزشگاهی می تواند از لحاظ علمی دانش پژوهان را به روز کند. کافیست با طراحی سایت داینامیک محتواهای علمی مورد نیاز و مفید را به روز رسانی کرد.
قواعد کلی طراحی سایت آموزشگاه
معرفی آموزشگاه به طور واضح
نام آموزشگاه باید در هر صفحه سایت باشد. به خاطر داشته باشید هر کسی از طریق صفحه اصلی شما را پیدا نمی کند پس باید سایت طوری طراحی شود که بازدیدکننده وارد صفحه های داخلی سایت شما می شود، نام آموزشگاه را ببیند.
استفاده از تصاویر موثر
بازدیدکننده ها از ظاهر تصاویر آموزشگاه، شما را قضاوت می کنند. با استفاده از تصاویر مناسب هم بازدید سایت را بالا ببرید و هم متقاضیان آموزشگاه را افزایش دهید.
صفحه درباره ما
به این صفحه اهمیت بدهید. دانش پژوهان با مطالعه این صفحه تصمیم می گیرند که آموزشگاه شما را انتخاب کنند یا خیر. خلاصه ای از موسسه در آن بخش بنویسید و اگر تاثیر بیشتری می خواهید ویدیویی از آموزشگاه بگذارید.
دستیابی ها و جوایز موسسه را پر رنگ نمایید
وقتی دانش پژوه وب سایت شما را مشاهده می کند، دوست دارد بداند چه مشخصه شما خاص است و به چه چیزی مفتخر هستید. آمارها، جوایز و رتبه ها را جمع آوری کنید و در معرض دید قرار دهید.
منبع: طراحی سایت آموزشگاه